Toiminnantaika - Meille on helppo tulla ja olla!

Tarina

Olemme paikallinen, luova, mutkaton ja sielukas terapia-, valmennus- ja kuntoutusyhteisö, ja tarjoamme sinulle apua haasteisiin elämän eri vaiheisissa. Meille on helppo tulla ja meillä on helppo olla. Kaikki alkaa joustavuudesta ja luovasta ajattelustamme. Muutos tapahtuu yhteisvoimin, kun kuulemme Sinun tarpeesi, toiveesi ja tavoitteesi.

Olemme erityisen onnellisia siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme terapia-, kuntoutus- ja valmennuspalveluja laajasti. Lapsia voi aloittaa esimerkiksi musiikkiterapiassa tai toimintaterapiassa. Nuoruusiän tai aikuisuuden mahdollisissa haasteissa asiakas voi palata tuttuun ympäristöön vaikkapa nepsyvalmennukseen, Oma väylä -kuntoutukseen tai Nuotti-valmennukseen. Aikuisiän palveluihimme kuuluu mm. perhe- ja paripsykoterapia. Kaikissa elämänvaiheissa lapsuudesta vanhuuteen voimme tukea sinua kuvataideterapian, musiikkiterapian tai ratkaisukeskeisen lyhytterapian keinoin.

Löydät meidät Joensuun Hasanniemestä, Jokiasemna läheisyydestä. Luonnon rauha ja ympäristön tarjoamat mahdollisuudet eivät jää sinulta huomaamatta. Toimitilamme sijaitsevat ihanassa vanhassa punamultaisessa hirsirakennuksessa puistojen, leikkipuiston ja vesistön läheisyydessä.

Toimitilamme ovat esteettömät. Pääset autolla tarvittaessa aivan oven viereen ja meillä Hasanniemessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Huomioithan allergiat, sillä Toiminnantaialla vierailee kuntoutuskoiria.

Palvelemme sinua myös englannin ja venäjän kielellä. Käytämme tukiviittomia ja käytössämmen on Tulkkausilonan meille valmistamat kuvaohjauskansiot.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja Siun soten palveluntuottaja.

Ota yhteyttä

Valkoinen villakoira istuu ulkona talon nurkalla