Toiminnantaika - Meille on helppo tulla ja olla!

Tilat

Toimitilamme sijaitsevat ihanan vanhan hirsitalon nurkkauksessa Joensuun Hasanniemessä puistojen, leikkipuiston ja vesistön likellä osoitteessa Länsiviitta 2 (jokiaseman pihapiirissä). Luonnon rauha ja ympäristön tarjoamat mahdollisuudet eivät jää kävijöiltämme huomaamatta. Esteettömät tilamme ovat kodikkaat, monipuoliset ja sopivat hyvin eri käyttötarkoituksiin. Tiloissa työskentelee ajoittain myös kuntoutuskoiraharjoittelija.

Kun astut sisään punahirsisen talon nurkkaovesta, niin olet tullut Viitalle. Viitalla tilaa on yhteensä 160m²:n. Ulko-ovesta eteisen kautta käy kulku somaan odotustilaan. Odotustilasta aukeaa näkymä terapiakeittiöön. Odotustilan vieressä on kaksi viihtyisää toimisto/terapiahuonetta. Odotustilasta on kulku saleihin, joista pienempi on 25m² ja isompi yli 40m². Molemmat salimme ovat monipuolisesti terapiakäyttöön suunnitellulla välineistöllä varusteltuja ja muunneltavissa tarpeiden mukaan. Ison salin yhteydessä on inva-WC.

Hirsitalon pitkän seinustan sisäänkäynnistä saavut syksyllä 2023 valmistuneisiin reilun 80 neliön terapiatiloihimme, jotka rokkaa. Näissä tiloissa tapahtuvat pääasiallisesti musiikkiterapia ja ryhmätapaamiset. Tiloissa on esteetön alakerran terapiatila ja inva-wc. Yläkerrassa on yli 40 neliön terapiatila.

Ota yhteyttä

Ruuanlaittoa